Access Bars kezelés

Acces Bars: "Stresszoldás egy különleges lélekoldási módszerrel: Acces Bars technikával a Vitalitás kuckóban."

Egy kezelés kb. 80 percet vesz igénybe.

Engedd el a problémákat, próbáld ki a fájdalommentes kezelést, mellyel megváltoztathatod az életed!

Bejelentkezés telefonon: 30/3456-017 Kiss Valériánál

Akciós ár: 12.000.- Ft helyett = most 8.000.- Ft-ért!

választóvonal

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tárolod, amelyeket fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Ha, a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg! A Bars hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé.

Access Bars

Access Bars

A gyógyító technikát húsz évvel ezelőtt Gary Douglas alapozta meg. Az ő magyarázata alapján 32 energiapont van, ami körkörösen és hosszanti irányban szalad a fejünkön. Minden életterületünknek – legyen szó a szexualitásról, a pénzről, a kreativitásról, a testünkről – van egy pontja, ami „elmenti” az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Ám ha a 32 energiapontot megérintjük, törlődnek a „rossz” beidegződések, és lehetőségünk nyílik új elképzelésekkel felülírni. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a gyerekkorunkból (vagy előző életekből – persze, ha hiszünk benne) származó viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetők lesznek.

Gyakran nem is vagyunk tudatában, de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk  valójában lássuk, így tehetetlenné válunk, és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. A technika azonban hozzájárul, hogy változást  idézzen elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk a be- és elfogadásra.

Kinek ajánlott?

Annak, aki szeretne megszabadulni a stressztől.
Annak, aki testi könnyedségre, jó érzésre vágyik.
Annak, aki szeretne jobban aludni és kipihentebben ébredni.
Annak, aki vizsgadrukktól szenved.
Annak, aki várandós.
Annak, aki relaxálni szeretne.
Annak, aki jobb, boldogabb, gazdagabb életet szeretne.
Annak, aki a jelenben szeretne élni és a múltat elengedni.
Annak, aki több lehetőséget szeretne teremteni az életben.

A cél, hogy kikapcsoljam a tudatos elmét, hogy ítélkezések nélkül éljek, anélkül, hogy bármit is megbélyegeznék a jó és rossz címkével. Fontos, hogy kérdésekben éljek, mert ezek nyitják meg a teret, és hozzák el a lehetőségeket: Hogy lehetne ennél is jobb?Mi más is lehetséges?” „ Mi az, ami megakadályoz a célom elérésében?” Mi a hasznom ebből?, Kié ez az érzés, amit most érzek?