Access Bars tanfolyam

ACCESS BARS TANFOLYAM

2023. február 5-én vasárnap 9 órától – akkreditált facilitátorral – Access Bars tanfolyam Miskolcon, a Bajcsy Zs. u. 15. sz. alatt.

  • Mi lenne, ha te irányítanád az életed?
  • Mi lenne, ha életedben a könnyedség, a bőség és a boldogság játszaná a főszerepet?
  • Mi lenne, ha nem büntetnéd magad többet, hanem kedves és szeretetteljes lennél önmagaddal, és elismernéd végtelen lényedet?
  • Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról?
  • Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges?
  • Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?
  • Mi az a változás, amit mindig kerestél, de még nem engedted meg magadnak, nem engedted be?

Az Access Bars tanfolyam a befogadásban, elfogadásban segít.

Az Access BAR®-ok 32 olyan energiapont, amely a fejeden és a fejed körül fut, tartalmazza mindennel kapcsolatban a valaha támadt gondolatod, ötleted, attitűdöd, döntésed és nézőpontod elektromágneses lenyomatát. Vannak gyógyító BAR®-ok, kontroll, éberség BAR®-ok, kreativitás, erő, öregedés, kommunikáció, szex, pénz BAR®-ok. A BARS® kezelés célja, hogy ezeket a lenyomatokat oldja, és meghívás legyen az emberek számára a befogadásra, a változásra. Befogadni ahelyett, hogy állandóan csak cselekedj.

Az Access Bars tanfolyamon egy olyan módszert tanulhatsz meg, amellyel az élet minden területén könnyedséget tudsz megélni. A Barok futtatása leginkább egy nagytakarításhoz hasonlít, vagy ahhoz, amikor a felesleges fájlokat törlöd a számítógépedről. Az Access Bars emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák az életük több területét, például az egészségüket, súlyukat, a fáradtságot, depressziót, idegességet, stresszt, alvászavart, pénzzel, párkapcsolattal, szexszel, pénzügyekkel, anyagi helyzettel kapcsolatos problémákat. Minden egyes alkalommal, amikor nézőpontot alakítasz ki bármiről, újabb falat emelsz, ami megállítja az energiát és korlátozza a befogadásod.

Vajon egy ilyen döntés több vagy kevesebb lehetőséget teremt az életedbe? Hatással lehet egy ilyen döntés a testedre?

Szerencsére ez könnyen és gyorsan megváltoztatható. A BAR® pontokon keresztüli energia áramoltatásával a korlátok szétesnek. Több tér keletkezik, valami új és csodás számára. Kiemelten ajánlom a tanfolyamot masszőröknek, természetgyógyászoknak, kineziológusoknak, terapeutáknak szolgáltatásaik és tevékenységük bővítésére.

A Bars kezelés kiválóan alkalmazható szinte bármely életterületet érintő problémák esetén. Miben segíthet Neked, családodnak, barátaidnak, pácienseidnek az Access Bars®? – a stressz csökkentésében, a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok oldása, – a tudatossági szint emelkedése, a koncentráció fokozása, egészségi állapot javulása, – mély relaxáció megteremtése, a kapcsolatok rendezése, javulása, – a gyerekek iskolai eredményeit javulása, sok-sok lehetőség könnyed befogadása.

Szeretnél velem tartani? Milyen jövőt szeretnél teremteni? Minden megváltozhat, bármi lehetséges. A kérdés, hogy választod-e? Milyen csodálatos dolgokat teremthetünk együtt?

A Bars kezelésekkel már önmagában is csodás könnyedséget teremthetsz az életedben, ha ennél több is érdekel, akkor a Bars az előfeltétele egy sor más Access tanfolyamnak. A tanfolyam Bars kezelői képesítést ad, amellyel, választásod szerint, dolgozhatsz is. Ha már foglalkozol hasonló dolgokkal, ez egy olyan kezelés, amellyel színesítheted a kezeléseid palettáját. Minden kezelés, amit ajándékozol, belőled is törli azokat a nézőpontokat, amelyek benned és a kezelést befogadó személyben közösek. Amikor tehát kezelsz, te magad is ítéletmentesebbé és szabadabbá válsz. Hogyan lehet még ennél is jobb?

Ha szeretnél változást az életedbe és hív a tanfolyam energiája, gyere! A nap során 2 kezelést kapsz és kettőt adsz. Magyar nyelvű kézikönyvet, színes fejábrákat, oklevelet kap minden résztvevő.

A tanfolyam ára országos szinten egységes:

  • 18. életév felett: 70.000 Ft.
  • 16-17 éves korúaknak és ismétlőknek fele ár: 35.000 Ft. 16 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretével)